PMP face ce știe mai bine. Trădează!

Distribuie articolul

Nici nu s-au terminat bine alegerile locale că pe partea dreaptă a eșichierului politic gălățean au și început să se deruleze scurtcircuitări.

Concret, la votul pentru stabilirea președinților de comisii din cadrul Consiliului Județean, un reprezentant al PMP a votat alături de PSD, stabilind practic decisiv președinția respectivului for.

La Comisia 3, de dezvoltare urbană şi rurală, agricultură, conservarea şi protecţia mediului şi de servicii publice, (care între altele are atribuții privind activitatea Apă Canal și Ecosal în localitățile județului), au fost repartizați câte doi consilieri de la PSD și PNL și unul de la PMP.

Socialiștii și liberalii au propus fiecare câte un președinte de comisie, PMP având rațiunea de a arbitra decisiv adjudecarea acestui post.

De la PSD, în această comisie au fost direcționați pensionarul Constantin Grosu din Tecuci și șeful clubului sportiv școlar, tot din Tecuci, Valeriu Mănăilă.

PNL îi are in această comisie pe Tudorel Costea (Romsilva) și Octavian Popa (Stația de Compostare Tg. Bujor}.

 În sfârșit, PMP, cum altfel, o decidență matriarhală, Constantina Cristina Costandachi. O madamă cu business propriu, care în campania electorală era sigură că partidul pe care-l reprezintă va obține la Galați 15%(să nu jucați vreodată la Loto cu așa inspirație!)

Ei, Constandachi, varianta cu fustă a lui Trahanache a ales să-i dea președinția Comisiei 3 pensionarului de Tecuci, votând cot la cot cu socialiștii lui Costică. O nerozie infantilă. L-am contactat pentru un punct de vedere pe Cristache – pemepeu. Inițial, a declarat că nu știe despre ce e vorba, însă după ce s-a prins că totul e la vedere a confirmat votul matriarhic, afirmând, caracteristic cu o idioțenie. „Cred că a votat omul!” Ete, na! Acolo votu-i politic, fazane! S-au dus alegerile locale…

Apoi, a început cu alintul caracteristic speciei… că nu știm ce să facem, că l-am sunat pe Stângă dar nu mi-a răspuns la telefon, că Rodeanu-i încă un copil și alte superbități dintr-astea, neaoșe.

Consemnăm cert, prima trădare a PMP care deține poziții în structurile guvernamentale sau ministeriale locale dar acordă voturi PSD!


Distribuie articolul

You May Also Like