Ion Gradea- varianta câștigătoare a Cudalbiului!

Distribuie articolul

 

 

Candidat la funcţia de Primar al comunei Cudalbi din partea Forței Dreptei, Ion Gradea, licenţiat în ştiinţe administrative, este persoana cea mai potrivită pentru a conduce destinele localității în următorii 4 ani, având o vastă experienţă în administraţia publică locală.

      Ion Gradea a ocupat funcţiile de viceprimar, în mandatul 2004 – 2008, secretar comună, între anii 2010 – 2012, consilier local între anii 2016 – 2020, iar din anul 2020 şi până în prezent este administratorul public al comunei Cudalbi, fiind omul dedicat comunităţii din care face parte, omul care ştie să asculte doleanţele cetăţenilor şi care se implică activ în rezolvarea tuturor problemelor care îi sunt delegate spre soluţionare.

      Comuna Cudalbi este una dintre cele mai mari localităţi rurale din judeţul Galaţi cu peste 7.000 de locuitori, 870 ha teren intravilan şi aproape 14.000 ha teren agricol extravilan.

       Ion Gradea cunoaște necesităţile de dezvoltare ale comunei, resursele locale disponibile pentru satisfacerea acestora dar şi necesitatea de atragere a fondurilor europene nerambursabile, pentru a crea un cadru optim de dezvoltare a localităţii, în vederea îmbunătăţirii calităţii vieţii, prin asigurarea tuturor utilităţilor necesare traiului în condiţii normale, asigurarea unui cadru adecvat în vederea atragerii de investitori şi crearea de locuri de muncă, asigurarea condiţiilor optime pentru învăţământ de calitate, servicii medicale – medicină de famile şi Centru de Permanenţă, activităţi culturale şi recreative.

     Principalele obiective pe care doreşte să le implementeze în calitate de primar sunt:

  • Modernizare (asfaltare) drumuri de interes local;
  • Alimentare cu gaze naturale;
  • Extinderea reţelei de alimentare cu apă şi canalizare în toată localitatea, stabilirea unui preţ corect/m.c. apă, împreună cu Operatorul serviciului, prin eliminarea pierderilor şi contorizare corespunzătoare.  
  • Implementarea programelor de afterschool, asistenţă în efectuarea temelor şi includerea Programului ,,Masă caldă” în şcoli.
  • Dezvoltarea infrastructurii sociale prin punerea în valoare a Centrului Comunitar Integrat, Casa de Cultură, Biblioteca, a parcurilor şi locurilor de joacă pentru copii.

Comandat de Forta Dreptei, Filiala Jud. Galati.
Realizat de SC Tornada Lighting SRL.
Publicat de Express De Dunăre.
Cod de Identificare al Mandatarului Financiar Coordonator atribuit de AEP: 21240063


Distribuie articolul

You May Also Like