Galațiul blocat. Începând de miercuri intră în vigoare mai multe restricții de trafic

Distribuie articolul

Începând de miercuri, 11 noiembrie, în orașul Galați intră în vigoare mai multe restricții de trafic. În primul rând este vorba despre închiderea unui sector al străzii Traian Vuia, dar și despre noile reguli de circulație din Micro 40.

O altă modificare se aplică tot de miercuri pe strada Furnaliștilor.
Începând de miercuri, traficul rutier este restricționat pe strada Traian Vuia, pe tronsonul cuprins între bulevardele Milcov și Henri Coandă, iar Piața Henri Mathias Berthelot este parțial închisă traficului auto.

Restricțiile vor fi în vigoare până pe 31 mai 2021, în vederea executării lucrărilor necesare pentru realizarea proiectului „Modernizare linii tramvai și carosabil”.

Modernizarea străzii face parte dintr-un proiect amplu al Primăriei din Galați. Municipalitatea derulează lucrări pe axa Siderurgiștilor-1 Decembrie 1918-Traian Vuia-Henri Coandă și George Coșbuc, tronsonul cuprins între patinoar și Bariera Traian.

Este vorba despre două proiecte cu finanțare europeană care valorează peste 40 de milioane de euro. În următoarele șase luni, mașinile, inclusiv autobuzele, ocolesc zona vizată de lucrări pe centură, prin cartierul Aviației sau pe G.Coșbuc.

Traseele publice de transport au suferi numeroase modificări, care pot fi consultate pe site-ul Transurb.
Tot de miercuri, șoferii care circulă pe strada Furnaliștilor sunt obligați să facă la dreapta la ieșirea pe bulevardul Oțelarilor. S-a interzis manevra la stânga spre strada Brăilei care presupunea traversarea bulevardului Oțelarilor.

Primăria Galați a montat semnele de circulație în intersecția străzii Furnaliștilor cu bulevardul Oțelarilor.

„Primăria municipiului Galați informează că se execută lucrări de semnalizare rutieră verticală și orizontală pentru reglementarea circulației rutiere pe str. Furnaliștilor, la intersecția cu bdul.Oțelarilor. Pentru desfășurarea fluentă a traficului rutier, rugăm conducătorii auto să circule cu atenție și să respecte semnalizarea rutieră nou instituită”, scrie în anunțul Primăriei Galați.


Distribuie articolul

You May Also Like