Primarul Tecuciului, vedetă penibilă în presa națională

Distribuie articolul

Lupte grele pentru titlul de campion al penibilului între edilii gălățeni. După Ionuț Pucheanu, remarcat național în emisiunea ”Un fluviu de prostie” de la ProTV și viceprimarul Picu Apostol Roman, cu panseurile despre Iohannis, un nou primar devine vedetă în presa națională: Cătălin Hurdubae, edilul Tecuciului.

Gestul pentru care a ajuns după doi ani de mandat în atenția jurnaliștilor nu vizează vreo mare investiție sau vreun festival la care să participe nume sonore. Este vorba de inaugurarea, cu pâine, sare și tăiere de panglică, a unei scări de incendiu de la Grădinița Prichindel din Tecuci. Alături de el s-au aflat viceprimarul Dănuţ Pintilie, city-managerul Mircea Iulian şi Constantin Ursulică, şeful de cabinet al senatorului PSD Daniel Butunoi.

”Primarul Tecuciului, Cătălin Hurdubae (PSD), a participat şi la o şedinţă foto cu momentul în care a tăiat panglica la o uşă laterală a clădirii. Din imagini nu reiese însă clar ce legătură are uşa cu scara exterioară de incendiu şi, mai ales, unde se află obiectivul inaugurat”, notează Libertatea.

”Primarul din Piatra-Neamț, cel care a inaugurat cu fast toaletele dintr-o şcoală, poate răsufla uşurat. S-a găsit unul care să îl întreacă”, susțin jurnaliștii de la TVR.

”Primarul de la Tecuci, întâmpinat cu pâine și sare la inaugurarea… unei scări de incendiu”, titrează și postul Realitatea TV.

”Primarul din Tecuci a reuşit performanţa deosebită să inaugureze o scară de incendiu la o gradiniţă din municipiu. Ca si cum momentul nu ar fi fost suficient de penibil, edilul a taiat panglica şi a fost primit cu pâine şi sare”, susține Antena3.

”Un primar a inaugurat o scară de incendiu la o grădiniță. Este întâia investiţie remarcabilă în doi ani de mandat”, titrează și ziariștii de la money.ro.

Știrea a fost preluată și de ziare.com, Ziarul de Iași, România 24, Monitorul de Știri, ziarelive.ro, ultimele-stiri.eu și multe alte publicații locale sau regionale.

 

După ce gestul lui Cătălin Hurdubae a devenit subiect de ironii la nivel național, reprezentanții Grădiniței Prichindel au decis să șteargă postarea de pe Facebook în care se lăudau cu respectivul eveniment.

 

VEZI VIDEO AICI


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns