Proxenetism la Brăila. Minore exploatate sexual

Distribuie articolul

Doi bărbați și două femei din #Brăila, bănuiți că ar fi exploatat persoane vulnerabile, au fost reținuți, în urma a 5 percheziții efectuate de polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Brăila.

„La data de 31 august a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați – Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Brăila și procurorii D.I.I.C.O.T. –  B.T. Brăila au efectuat 5 percheziții la domiciliile a patru brăileni, doi bărbați și două femei, bănuiți că ar fi exploatat persoane vulnerabile.

În urma perchezițiilor efectuate pe raza municipiului Brăila, au fost ridicate 11 telefoane mobile, 2 laptop-uri, o tabletă, un DVR, înscrisuri și carduri bancare.

În urma administrării probatoriului și audierilor desfășurate în cauză, a fost luată măsura reținerii celor patru persoane pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat și proxenetism”, precizează BCCO Galați.

În cursul zilei de 1 septembrie 2020, persoanele în cauză vor fi prezentate Tribunalului Brăila, cu propunere de arestare preventivă.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Brăila și al reprezentanților D.G.A.S.P.C. Brăila.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale.


Distribuie articolul

You May Also Like