Campanie umanitară în sprijinul victimelor inundațiilor

Distribuie articolul

Gălățenii care doresc să dea o mână de ajutor celor afectați de inundațiile din ultimele zile o pot face prin intermediul reprezentanților Primăriei Galați. Aceștia organizează timp de o săptămână o campanie umanitară în acest scop.

Acțiunea vine în sprijinul celor câteva mii de familii din regiunea Moldovei, afectate de ploile torențiale și de viiturile create în ultimele zile, îndeosebi în județele Bacău, Neamț și Suceava.

”Municipiul Galați organizează campania de voluntariat privind colectarea de ajutoare (alimente neperisabile, obiecte de cazarmament și pături) pentru sinistraţii inundaţiilor din regiunea Moldovei”, se arată într-un comunicat de presă transmis de biroul de presă al Primăriei Galați.

Acţiunea se va desfășura zilnic între orele 9 – 19, în perioada 5 – 12 iulie, cu posibilitatea de a fi prelungită pentru încă o săptămână, în zona Casa de Cultură a Sindicatelor, Sala Sporturilor și Micro 40.

Cei care doresc să ia legătura cu reprezentanții Direcției de Asistență Socială a Municipiului Galați o pot face la numerele de telefon 0236/307 729, 0236/307 741sau pe email: cdssgalati@gmail.com spas.galati.2014@gmail.com


Distribuie articolul

You May Also Like