Primarul nu se arată deranjat de ieșirile publice ale viceprimarului Picu Roman

Distribuie articolul

Viziunea viceprimarului Picu Roman, conform căruia Galațiul nu se ocupă de turism pentru că turismul ar reprezenta doar ”droguri, sex și păcănele”, nu l-a deranjat pe primarul Ionuț Pucheanu, care consideră că este doar ”opțiunea dumnealui” și nu ar fi aduse prejudicii întregii comunități.

„Numitorul comun pentru turism este un cocktail format din trei ingrediente numite aşa: sex, droguri şi cazinouri. Noi nu ne putem să ne transformăm în agenţi de circulaţie şi să stăm pe mijlocul Dunării şi să spunem: „trageţi la mal.” Cine nu vrea să înţeleagă şi merg spre alte zone, unde îi aşteaptă, ca în celelalte porturi, droguri şi sex şi păcănele, e treaba lor dacă nu înţeleg ce înseamnă aceasta Dunăre magnifică”, este declarația făcută la ProTV de Picu Roman, declarație ce a produs un val de proteste și chiar solicitarea de demitere.

Întrebat dacă în calitate de primar mai are încredere în viceprimar, să-i delege sarcini administrative, Ionuț Pucheanu a încercat să evite subiectul, fără a se arăta deranjat în vreun fel.

”Subiectul e în afara celor trei abordate, nu cred că face subiectul unei astfel de discuții, este doar opțiunea dumnealui. Lăsați că știu de niște planuri ale partidului dumneavoastră…”, a insinuat Pucheanu în momentul în care jurnalistul independent Răzvan Postolache a lansat întrebarea.

Liberalii gălățeni au decis să facă demersuri pentru îndepărtarea viceprimarului din funcție, nemulțumiți de imaginea proastă pe care o face municipiului.

Organizația PNL Galați solicită demiterea viceprimarului orașului Galați, Picu Apostol Roman. Acesta este acuzat că a adus prejudicii grave comunității atunci când a vorbit în cadrul unei emisiuni tv despre turism și sex, droguri și cazinouri. Consilierii liberali vor face demersuri în Consiliul Local pentru a eliberarea din funcție a viceprimarului.

„În urma declarațiilor făcute pentru documentarul „Inspectorul Pro” și difuzate la o oră de maximă audiență în cadrul Știrilor ProTv din data de 15.10.2018, declarații ce au avut rolul de a leza demnitatea oricărui gălățean precum și de a aduce grave prejudicii de imagine comunității, administrației și demnității publice pe care acesta le reprezintă, organizaţia municipală Galați a Partidului National Liberal a decis cu unanimitate de voturi să mandateze cei 7 consilieri locali cu privire la inițierea tuturor demersurilor necesare pe lângă Consiliul Local Galați și Primăria Galați pentru eliberarea funcției de viceprimar al municipiului nostru prin demiterea actualului ocupant al acestui post”, se arată în comunicatul de presă al PNL Galați.


Distribuie articolul

You May Also Like