Primarul Iosănuț Pucheanu a ajuns la jumătatea mandatului. Așa, și?

Distribuie articolul

Ce repede trece timpul! Chiar dacă trece de pomană, tot pe fast forward trăim. Parcă zilele trecute începea mandatul primarului Ionuț Pucheanu și eram îngropați în proiecte și promisiuni. Doi ani au trecut, ne uităm în urmă și nu vedem nimic. În fața noastră stă alt munte de proiecte și promisiuni.

Nimic nou sub soare. Gălățenii au încă un primar care nu face nimic dar care promite marea cu sarea. O să facem, o să dregem, o să trăim ca la Paris în orașul Galați după vreo trei mandate Pucheanu-PSD. Asta este concluzia primilor doi ani de mandat, venită chiar pe esofagul edilitar.

Culmea penibilului, în timp ce lătrăii de la partid ne demonstrează cu fiecare ocazie că orașul devine o metropolă luminoasă, primarul Ionuț Pucheanu recunoaște că stă prost la capitolul realizări și promite că se revanșează în următorii doi ani de mandat. Adică, o să facă. De aia i se potrivește porecla pusă de cetățeni: Iosănuț. În plus, gălățenii ar trebui să-i răspundă primarului Ionuț Pucheanu în același mod: o să-ți dăm salariul mai târziu, o să alegem alt candidat și o să-ți ridicăm statuie peste o mie de ani. Părerea mea!


Distribuie articolul

You May Also Like