Comuna Matca, din județul Galați, rămâne azi fără curent electric

Distribuie articolul

Ca urmare a lucrărilor de reparații, construcții și modernizări de infrastructură desfășurate în teritoriu, și pentru astăzi sunt programate o serie de întreruperi în furnizarea și distribuția energiei electrice în mai multe zone din județul Galați, situație în care există posibilitatea să fie afectați și alți consumatori.


Sucursala locală de Distribuție Energie Electrică (DEER) Galați anunță întreruperi de curent electric în nu mai puțin de 11 puncte de lucru din județ, mare parte dintre ele în municipiul Galați.
Două dintre ele sunt la Tecuci, pe strada Gheorghe Petrașcu și, respectiv, în comuna Matca, din comuna cu același nume, unde furnizarea energiei electrice este întreruptă timp de opt ore, în intervalul de timp 9.00 – 17.00.


Celelalte întreruperi programate sunt anunțate pentru municipiul Galați.


Astfel, pe strada Victor Vâlcovici sunt câteva lucrări care necesită întreruperea furnizării energiei electrice timp de patru ore (10.. – 14.00) la Club Hirso – Perla Dunării, SN Radiocomunicații SA și Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră


Alte cinci întreruperi anunțate de sucursala DEER Galați sunt pe strada Stadionului. Baza Sportivă ICMRSG, Liceul cu Program Sportiv, sediul Servicii interne Stația Uzina de Apă, un punct de lucru al ISU Galați – SC 49 și unul aparținând de Apă Canal – SC 49 rămân fără curent electric astăzi, timp de patru ore în intervalul 10.00 – 14.00.


Fără curent electric a rămas astăzi și unitatea militară de pe strada Săvinești, din municipiul Galați.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns