Primăria Galați montează noi treceri de pietoni supraînălțate

Distribuie articolul

Noi măsuri de prevenire a accidentelor grave la Galați. Primăria a început să monteze treceri de pietoni supraînălțate pe strada Traian pentru a-i determina pe șoferi să reducă viteza în apropierea marcajelor destinate traversării arterei. Acestea sunt montate pe Traian în trei intersecții și în dreptul Spitalului Militar.

„Având în vedere măsurile admise în Comisia Municipală pentru Siguranța Circulației Rutiere, începând de astăzi se vor monta treceri de pietoni supraînălțate în următoarele zone: Str. Traian colț cu str. Vultur, Str. Traian, în dreptul Spitalului Militar, Str. Traian colț cu str. Radu Negru și Str. Traian colț cu str. Zimbrului (în dreptul ”Automecanica)”, a anunțat Biroul de Presă al Primăriei Galați.

Pe strada Traian sunt montate treceri de pietoni supraînălțate deoarece după modernizare, artera de circulație a devenit un punct nevralgic pe harta rutieră a Galațiului. Asta din cauza multitudinii de accidente care se produc ca urmare a vitezei, a neacordării de prioritate și a traversărilor neregulamentare.

În momentul de față, trei treceri de pietoni supraînălțate există pe Faleza Superioară a Dunării, la Elice, la Parcul Viva și în zona vilelor. Alte două treceri supraînălțate vor fi construite în dreptul fostului restaurant Pescarul și în apropierea scărilor monumentale. Poliția Rutieră din Galați a da aviz favorabil acestor măsuri impuse de administratorul drumului, precizând că sunt benefice pentru diminuarea numărului de accidente cu urmări grave.


Distribuie articolul

You May Also Like