Primarul gălățean ”campion al penibilului” revine în atenția televiziunilor naționale

Distribuie articolul

După ce a fost catalogat de TVR drept „campion național al penibilului”, primarul tecucean Cătălin Hurdubae (PSD) a ajuns din nou în prim-planul televiziunilor naționale. De această dată, după ce a fost scos la vânzare, pe OLX, pentru un preț ridicol, pe măsura inițiativei.

”Situație hilară la Tecuci, acolo unde primarul orașului a fost scos la vânzare pe un site de specialitate. Cel care a postat anunțul cere doar 1 leu și a precizat că va oferi cumpărătorului și o tavă cu mici cu muștar. Anunțul a devenit viral pe internet și a stârnit mii de comentarii la adresa primarului vizat. Cătălin Hurdubae a fost ales în 2016 iar de atunci a fost ținta ironiilor pentru numeroasele gafe pe care le-a făcut: creșterea taxelor și impozitelor și lipsa investițiilor din municipiu a pus însă capac răbdării cetățenilor, drept urmare și-au scos primarul la vânzare”, se arată într-o știre difuzată duminică, 24 martie, de România TV.

Anunțul de vânzare fusese postat joi, 21 martie, la secțiunea „animale de companie”, eventualii cumpărători fiind atras și cu un premiu.

„SE VINDE PRIMAR DE TECUCI! C.C. Hurdubae, originar din jud Vaslui, măritat la Tecuci, ajuns Primar PSD-ist, se vinde cu prețul de 1 LEU sau chiar îl cedăm gratuit numai să scăpăm de el! Persoana care și-l va adjudeca va fi premiată cu o tavă de mici și Muștar de Tecuci!”, se arăta în textul de pe OLX, semnat de „un tecucean țepuit de PSD”.

Nu este prima dată când Hurdubae ajunge într-o postură ridicolă la jurnalele naționale de știri. Același lucru s-a întâmplat în urmă cu jumătate de an, când a fost declarat „noul campion național al penibilului”.

”Primarul din Piatra-Neamț, care a inaugurat cu fast toaletele dintr-o școală, poate răsufla ușurat: s-a găsit cineva să-l întreacă. Potrivit publicației telegraf-expres, noul campion național al penibilului este primarul din Tecuci, Cătălin Hurdubae. Acesta, împreună cu viceprimarul Dănuț Pintilie, city managerul Mircea Iulian și Constantin Ursulică, șeful de cabinet al senatorului Daniel Butunoi, au inaugurat în incinta unei grădinițe o scară exterioară de incendiu”, se arăta în jurnalul difuzat de TVR.

Cât privește anunțul de vânzare de pe OLX, acesta a fost retras la scurt timp după postare, fără a se ști dacă au existat sau nu amatori de asemenea chilipir politic.


Distribuie articolul

You May Also Like