Primăria Galați îi invită pe gălățeni la plaja Dunărea

Distribuie articolul

Gălățenii care fac naveta cu colacul și cu rogojina în spate sunt luați la mișto de Primăria Galați. Pe aplicația Galați City, cetățenii sunt invitați să meargă la plaja Dunărea în zilele toride. Căldură este, plajă nu-i, mari pișicherii sunt domnii de la Primărie.

„În zilele toride de vară puteți petrece cu familia sau prietenii la plaja Dunărea sau la una dintre piscinele din Galați.” Așa scrie pe pe aplicația lansată anul trecut de Primăria Galați. De altfel, este plin de informații utile pe aplicația Galați City. Acolo aflăm că la Evenimente stăm foarte bine: la finalul lunii iunie sunt trei piese de teatru și festivalul Danube Rock Festival, iar din iulie apare mesajul „Oooops, nu am găsit nimic aici”.

La capitolul „Noutăți Primăria Galați” sunt câteva informații de anul trecut despre încălzire, despre ajutorul pentru lemne de foc, despre o ședință a Consiliului Local din septembrie 2018 și despre un acord privind achiziționarea de tramvaie noi la care între timp s-a renunțat.

Așa cum spuneam, miezul informației se găsește la „Recomandări- Ce poți face vara în Galați”. Acolo, în loc să apară mesajul „Oooops, nu este nimic de făcut vara în Galați”, Primăria îi trimite pe gălățeni la plaja Dunărea. Ca să nu rămână cu foia goală, cei de la Primărie au băgat la grămadă și câteva locuri de agrement din comunitățile învecinate (Tulucești-Vânători).

Minunata aplicație a costat 69.377 lei. Bani irosiți și multă mangleală. La lansare, edilii vorbeau despre Galați, un oraș smart. Dă în gropi de smart ce este.


Distribuie articolul

You May Also Like