Impact cu cinci răniți

Distribuie articolul

Cinci persoane au fost rănite în urma unui accident produs duminică, pe DN 26, la Tulucești, în județul Galați. Trei autovehicule au intrat în coliziune din cauza neatenției și neasigurării la schimbarea direcției de mers.

Unul dintre șoferii implicați era băut. Poliția Rutieră Galați a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.

„În urma verificărilor la fața locului, polițiștii au stabilit că accidentul s-ar fi produs pe fondul neasigurării la schimbarea direcției de mers, în el fiind implicate trei autoturisme, două dintre acestea aflate în trafic și unul parcat în afara părții carosabile.

Autoturismele au suferit avarii și, atât cei doi conducători auto, doi bărbați, de 50, respectiv 40 de ani, cât și 3 pasageri au fost răniți și transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătorii auto au fost testați alcoolscop, în cazul bărbatului de 50 de ani, valoarea rezultată fiind de 0,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit doar penal pentru vătămare corporală din culpă și efectuează cercetări, în vederea stabilirii împrejurărilor concrete în care s-a produs accidentul”, precizează IPJ Galați.


Distribuie articolul

You May Also Like