Unii spun că da, alții nu prea cred…

Distribuie articolul


Așa cum ne-a plictisit deja, Primăria Galați a anunțat pe toate căile posibile ori mai puțin credibile marea realizare a Plajei „Dunărea”. Cu mare fast, anunțul celei mai mari pietre de moară atârnată de gâtul lui Pucky, pare ușor hazardat chiar dacă mai toată lumea dă pe dinafară de încântare.


Sunt și oameni, și aici mă refer la unii ce au prestat pe șantierul în cauză, care sunt cumva sceptici că gălățenii vor putea intra sâmbătă dimineață la ora 9 să se bucure de apa din piscine, soare sau alte distracții.


Municipalitatea și nu numai s-a grăbit cumva să anunțe deschiderea Plajei după ce ani la rândul gălățenii i-au reproșat pe bună dreptate primarului această impotență administrativă.
Am observat că la PSD a fost ordin pe unitate la promovarea evenimentului pe rețelele de socializare, unii directori comițând chiar abuzuri împotriva salariaților pentru a da un like și-un sprijin neprețuitei realizări întârziate. Așa e moda la socialiști de când Pământul.

Totul e pe imagine, și musai trebuie să iasă ok pentru pupilele electoratului.
Drumul de acces către plajă aproape sigur nu va fi finalizat, la fel și staţia de transport public pentru cele două trasee ale Transurb. Nici în zona nisipoasă treburile nu sunt chiar gata, zonele de beach bar şi food court fiind încă ușor nereperabile.


Nici la capitolul siguranță sanitară anticovid nu e tocmai totul pus la punct, dar asta va fi probabil jobul altor autorități să verifice cum stau lucrurile mai ales că varianta „Delta” ne bate la ușă.
28 de milioane de lei a costat chestia asta prea mult întârziată evident din vina exclusivă a puchinismelor din Primăria Galați.


Să vedem pe ce criterii vor fi selectați cele 1500 de persoane ce vor fi primite zilnic în incintă, pentru că, după ce se va vinde acest număr de tichete, gândesc că e destul de neplăcut să ții la poartă familii cu copii și să le spui ce? Să vină mâine?


Tarifele nu par foarte socialiste, la unele categorii, mai de grabă putând vorbi de business în toată regula, poate doar fără nelipsitul parandărăt ce nu prea face parte din peisaj.
Una peste alta, un eșec anunțat, amânat și iară prea mult promovat…


Distribuie articolul

You May Also Like