Prima candidatură a unui independent: Cătălin Nicolae Porumb pentru Primăria Rădești!

Distribuie articolul

 

 

„Precum în anul 2000, atunci când tatăl meu a candidat din postura de independent la funcția de primar al comunei Bălăbănești, se pare că și eu am de dus aceeași cruce și voi candida la funcția de primar al comunei Rădești.

Sunt membru PSD încă din anul 1997 și am pus umărul alături de tatăl meu la dezvoltarea organizației, a  comunității noastre și de aceea nu voi părăsi echipa PSD. Voi candida doar la funcția de primar. La alegerile din 9 iunie pentru Consiliul Local, Consiliul Județean, Președintele Consiliului Județean și alegerile Europarlamentare voi susține listele PSD și candidații Costel Fotea și Dan Nica.

Eu sunt un om de echipă, cu coloană vertebrală pentru care cuvântul dat este foarte important, iar pentru că în ultimii ani am fost în echipa de consilieri județeni PSD a președintelui Costel Fotea, am reușit să aducem proiecte frumoase și sume generoase pentru Rădești. Pentru că știu cum să găsesc surse de finanțare, știu să scriu, știu să implementez proiecte, vreau să folosesc aceasta expertiză pentru a dezvolta comuna Rădești.

Vreau să continui ce a început tatăl meu! Am caietul lui în care avea notate multe probleme de rezolvat și 34 de proiecte dintre care doar 7 s-au realizat în cei 5 ani de când a plecat într-o altă dimensiune.

O parte dintre aceste proiecte dar și altele gândite de mine se vor afla în oferta mea electorală care va fi publică începând cu luna mai (în campania electorală).

Voi demonstra ca sunt la fel de bun și bătăios ca tatăl meu, dacă rădeștenii, crucenenii și oncașii îmi vor acorda încrederea”., a declarat Cătălin Nicolae Porumb, candidat independent la Primăria Rădești, pentru „Express de Dunăre”.


Distribuie articolul

You May Also Like