”Premii” de la Poliția Rutieră pentru vitezomanii săptămânii

Distribuie articolul

Polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene au depistat și oprit în trafic, pe D.N. 25 și D.N. 26, trei autovehicule care circulau cu o viteză depășind cu mult limita legală.

”În primul caz este vorba despre o autoutilitară condusă de un bărbat de 31 ani, din municipiul Galați, care a circulat  între localitățile Tudor Vladimirescu și Hanu Conachi, cu viteza de 147 km/h. Cu ocazia controlului documentelor șoferului, polițiștii au constatat că acesta obținuse permisul de conducere cu doar trei săptămâni în urmă.

În cel de-al doilea caz, conducătorul auto a fost surprins efectuând o depășire neregulamentară, încălcând marcajul longitudinal simplu continuu de pe D.N. 25.  Bărbatul de 52 ani, din municipiul Tecuci, aflat la volanul autoturismului, a rulat cu viteza de 114 km/h în interiorul localității Ivești.

Cel de-al treilea autoturism, condus de un bărbat de 33 ani, a circulat pe D.N. 26, în localitatea Șivița, fiind înregistrat de aparatul radar cu viteza de 139 km/h”, se arată într-un comunicat al Poliției Galați.

Polițiștii i-au sancționat pe cei trei conducători auto cu amenzi contravenționale în valoare de 1305 lei, suspendându-le totodată, exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe o perioadă de 90 de zile. Cel de-al doilea șofer a primit și amendă pentru depășire neregulamentară, în valoare de 580 lei.


Distribuie articolul

You May Also Like