Premierul Florin Cîțu: „Am luat măsurile economice cele mai bune, deși România pornea cu un handicap enorm, 8 ani de guvernare socialistă”

Distribuie articolul


Prim-ministrul Florin Cîțu susține că a reușit să stabilizeze economia și să reducă la maximum impactul crizei asupra economiei. În paralel, premierul anunță că se lucrează la bugetul care va fi supus aprobării Parlamentului.


Premierul Florin Cîțu spune că anul trecut s-a reușit stabilizarea economiei și acum începe consolidarea creșterii economice.


„Am luat măsurile economice cele mai bune, deși România pornea cu un handicap enorm: 8 ani de guvernare socialistă. Totuși, am reușit să stabilizăm economia și să reducem la maximum impactul crizei asupra economiei noastre. Anul trecut am stabilizat economia. Anul acesta reparăm ce au distrus socialiștii. Punem economia României pe o direcție de creștere economică sustenabilă și nimeni, niciodată, nu va mai putea să schimbe acest lucru”, a declarat premierul Florin Cîțu.


Bugetul pe 2021 nu va fi adoptat în următoarea ședință de guvern, care va avea loc marți. Cîțu a spus că întârzierea este provocată de faptul că el a solicitat ca niciun ban să nu meargă spre un sector public unde nu se face reformă, iar miniștrii fac planurile de reformă.


Bugetul va primi votul final în Parlament. Prioritatea sesiunii parlamentare este adoptarea proiectelor bugetului de stat şi bugetului asigurărilor sociale de stat pe acest an.


Distribuie articolul

You May Also Like