SPORT/ Oțelul, remiză in extremis în derby-ul seriei!

Distribuie articolul

Vineri și sâmbătă s-au disputat meciurile contând pentru etapa a patra în seria a doua a celei de-a treia ligi de fotbal.


Capul de afiș a fost în mod evident partida de la Galați unde Oțelul a întâlnit principala contracandidată la promovare, CSM Focșani.
După o repriză cu un scor alb, vrâncenii au deschis scorul la trei minute de la reluare prin Lemac. Oțelarii au egalat din penalty în finalul meciului prin M. Matei.

Partida a fost plină de durități, principalul motiv fiind maniera de arbitraj care a iritat pe toată lumea. Mai mult decât atât, acesta a permis jocul excesiv de dur al oaspeților și nu a acordat gazdelor o lovitură de la 11 m.

Gălățenii au jucat în următoarea formulă: Dinu-Stoian, Sârghi, Ghiocel, Popescu-Neagu, Cireș, Dobre- Răducan, Cârjan, Nica. Au mai intrat pe parcurs Matei, Gavrilă, Petrache și Sevastian.
În celelelte două partide Sporting Liești a învins cu 2-0 pe teren propriu pe băcăuanii de la CSM prin golurile marcate de Grigoraș și Iancu pe finalul meciului, iar Avântul Valea Mărului a cedat cu același scor pe terenul liderului la zi, CSM Râmnicu Sărat.

În următoarea etapă Oțelul se va deplasa la sfârșitul săptămânii viitoare la Făurei, unde va întâlni una dintre codașele seriei, CS.


Distribuie articolul

You May Also Like