Carambol la „Popescu”. Șapte mașini avariate. Șoferul era beat

Distribuie articolul

Accident rutier în lanț pe strada Cloșca din Galați, în zona „La Popescu. Potrivit primelor date furnizate de Poliție, accidentul a fost provocat de un bărbat de 27 ani din Galați, care circula cu viteză dinspre Trecere Bac spre Inelul de Rocadă, când a intrat într-un autoturism care circula regulamentar în fața sa.

În urma impactului, 7 autoturisme au fost avariate, cele două implicate în coliziunea directă și cinci parcate pe marginea drumului. Într-unul dintre acestea se afla o femeie însărcinată și un copil de 3 ani, care au fost transportați la spital pentru investigații medicale. Sunt în afara oricărui pericol.

Imediat după impact, bărbatul care a provocat accidentul a fugit de la fața locului. A fost dat în urmărire prin oraș și blocat de polițiștii rutieri la câteva străzi depărtare.

S-a stabilit că avea o alcoolemie de 0,75 la mie în aerul expirat și conducea cu permisul suspendat, fiind cercetat într-un dosar penal pentru o altă infracțiune la Codul Rutier.

Bărbatul va fi reținut și propus pentru arestare preventivă, sub acuzațiile de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, conducere sub influența alcoolului și conducere cu permisul suspendat.


Distribuie articolul

You May Also Like