Picu, imoral cu acte în regulă!

Distribuie articolul

Au apărut în ultimele zile acuze la adresa prefectului județului, Gabriel Ioan Avrămescu cu privire la lipsa luării unei decizii în ceea ce privește încetarea mandatului de consilier local și implicit de viceprimar a lui Picu Apostol Roman.

După cum bine se știe, acesta a candidat și a obținut un mandat de consilier local în 2016 pe listele UNPR, ulterior fiind ales viceprimar din rândul consilierilor.

Pentru aceste alegeri locale programate pentru 27 septembrie, Picu Apostol Roman a ales să candideze pentru Primăria Galați reprezentând PPU-SL. Moral ar fi fost ca acesta să-și depună mandatul, pentru că, la ora asta când vorbim este clar că Picu nu mai are nici o treabă cu UNPR, partidul din partea căruia a obținut mandatul. Dar, cu moralitatea la politicieni e un nonsens total…

Conform Codului Administrativ, prefectul poate să dispună încetarea mandatului doar dacă partidul care l-a propus îi retrage sprijinul politic sau anunță oficial că reprezentantul său este cu arme și bagaje într-o altă tabără politică. Iar dacă una dintre aceste două condiții sunt îndeplinite se poate lua act de încetarea mandatului.

Prefectul județului nu numai că nu a primit nici o înștiințare dar a și solicitat UNPR, chiar la sediul său central, o clarificare a situației lui Picu Apostol Roman. Cum până în prezent nu s-a primit nici un răspuns iar șanse ca acest lucru să se producă sunt aproape nule, încetarea mandatului viceprimarului nu are cum să capete o finalitate.

Rămânem cu Picu pe post de bufon de serviciu, un politician absolut prăfuit și cu moralitatea sa nereperată.


Distribuie articolul

You May Also Like