Pensiile din luna ianuarie vor fi plătite la timp

Distribuie articolul


Pensiile din luna ianuarie vor fi plătite la timp. Anunțul a fost făcut de ministrul Muncii, Raluca Turcan, după ce în spațiul public au apărut informații privind plata pensiilor după Anul Nou.

Turcan a dezvăluit faptul că luni au fost întocmite ordinele de plată către Poșta Română și au fost virate sumele pentru pensiile ce urmează a fi plătite la domiciliu.


Mesajul a fost postat pe Facebook. Ministrul Raluca Turcan a anunțat că a verificat modul în care este respectat calendarul de plată a pensiilor la domiciliu. Ca urmare, luni au fost îndeplinite mai multe proceduri care vor permite plata la timp a pensiilor.


„Casele Județene de Pensii au solicitat astăzi (n.r. luni, 4 ianuarie) la prima oră Agenției Naționale de Administrare Fiscală transmiterea în regim de urgență către trezorerii a dispozițiilor bugetare reprezentând plățile de pensii pentru ianuarie 2021. Ulterior, au fost întocmite ordinele de plată către Poșta Română și au fost virate sumele pentru pensiile ce urmează a fi plătite la domiciliu în ianuarie 2021. Toate aceste proceduri vor permite Companiei Naționale Poșta Română să înceapă imediat achitarea pensiilor la domiciliu”, a scris, pe Facebook, ministrul Muncii, Raluca Turcan.


Plata pensiilor la domiciliu se face în prima jumătate a fiecărei luni.


Distribuie articolul

You May Also Like