4-3-2-1” demarează AZI: Invitație la un proiect cultural inedit

Distribuie articolul

Teatrul din Buzunar, singura trupă independentă de teatru din Galați, are onoarea de a anunța lansarea unui proiect inedit și ambițios, unic pe plan național: „4-3-2-1”. Patru dramaturgi gălățeni, trei regizori gălățeni, două luni, un teatru!

În colaborare cu Asociația Creatorilor de Ficțiune, Teatrul din Buzunar a strâns împrejurul lui actori, regizori și scriitori talentați.

Dar să le dăm cuvântul realizatorilor acestui inedit proiect:

”În ce-am putea măsura distanța dintre vocea datoriei și vocea conștiinței? În circumstanțe obișnuite de viață, să îmblânzești acea mică-mare distanță poate fi o soluție, una călduță și liniștitoare pentru toate părțile implicate. Dar ce se întâmplă în culise când ai de luat o decizie în condiții extreme, de „război”? Ne hazardăm să dăm cortina la o parte, să ascultăm și vocea datoriei, dar si vocea conștiinței…

Dăm start numărătorii inverse și ne întâlnim pe 28 și 29 ianuarie la premiera noului titlu gălățean, semnat de Adi Secară, „Santinela”, primul spectacol „4-3-2-1”, un proiect ambițios și independent, acasă la ”Buzunar”.

Mediul cultural gălățean nu are doar un public fantastic, ci și suficiente resurse pentru a juca teatru contemporan, de la text, la scenografie și regie. Vă așteptăm cu drag în această aventură și vă invităm să savurați creațiile locale și să susțineți cultura gălățeană!


Distribuie articolul

You May Also Like