România vrea autostrăzi. Șî Galați?

Distribuie articolul

Se apropie cel mai inedit protest din România ultimilor ani. Vineri, 15 martie, la ora 15.00, timp de 15 minute românii mobilizați de un om de afaceri din Suceava vor opri activitățile și vor protesta sub lozinca „România vrea autostrăzi #șîeu”. Întrebarea este: ce vrea Galațiul? În ultimii 30 de ani a vrut doar durbaci și PSD și a ajuns atât de bine încât strălucește în izolare a sărăcie, nepotism și mizerie. Așadar Galațiul chiar vrea autostrăzi, școli și spitale sau se mulțumește cu doi lei în plus la pensie și cu niște borduri montate de vreo firmă de casă?

Pe rețelele de socializare am aflat că gălățenii se solidarizează cu acțiunea de protest inițiată de suceveanul cu idei, pentru a atrage atenția guvernanților că Moldova vrea autostradă. La Galați, pe 15 martie, la ora 15.00, sunt anunțate cel puțin trei evenimente publice de solidaritate cu acțiunea națională „Moldova vrea autostradă #șîeu”. Evenimentele vor avea loc în fața Prefecturii, pe Faleză, la Elice și tot pe Faleză, la Foișor. Totodată, mai multe firme, organizații profesionale, organizații de presă și oameni simpli au anunțat că vor întrerupe activitatea timp de 15 minute, pe 15 martie, la ora 15.00.

Suceveanul Ștefan Mandachi, proprietarul unui lanț de restaurante de tip fast food, i-a chemat pe toți românii să oprească lucrul pentru 15 minute, pe 15 martie, la ora 15.00. Apelul său a devenit viral, zeci de mii de români din țară și din străinătate manifestându-și solidaritatea cu omul de afaceri sucevean, care a construit simbolic, pe propria cheltuială, primul metru de autostradă din Moldova.


Distribuie articolul

You May Also Like