Comunitatea Curăţam Galaţiul face apel către gălăteni

Distribuie articolul

În sezonul rece, dramele de lângă noi, ale oamenilor străzii se accentuează. Examenul iernii cu frigul, umezeala, şi imperativul hainelor groase e greu de trecut de cei mai vulnerabili dintre noi. Experienţa ne arată ca pentru unii, uneori, acest test al frigului e chiar de netrecut.
Comunitatea Curăţam Galaţiul iniţiază o campanie prin care îndeamnă gălăţenii să-şi doneze hainele pe care nu le mai poartă pentru a-i ajuta pe oamenii străzii să facă faţă sezonului rece.
Timp de 4 zile, de JOI 23 noiembrie de la ora 9, până DUMINICA 26 noiembrie ora 12, în Părculeţul din fata Disco VIP din Ţiglina 1, gălăţenii sunt invitaţi să facă o faptă bună dăruind hainele de care nu mai au nevoie.
Pe parcursul campaniei, în fiecare zi, comunitatea Curăţam Galaţiul va colecta hainele donate pentru a le distribui persoanelor fără adăpost. La punctul de colectare sunt aşteptate pungi sau saci cu pulovere, geci, pantaloni, mănuşi, căciuli, fulare, şosete, încălţăminte groasă, şi alte lucruri care pot asigura o protecţie împotriva frigului.
Anul trecut, în cadrul unei campanii similare au fost sprijinite să înfrunte iarna persoanele găzduite de la Centrul pentru Persoane fără adăpost. Centrul, este ultima speranţă a celor cărora le sunt casa trotuarele, scările de bloc şi băncile din parc atunci când vremea permite.
Pentru a veni în ajutorul persoanelor cu probleme de sănătate sau care din motive întemeiate nu se pot deplasa la punctul de colectare a donaţiilor vă punem la dispoziţie adresa de email curatamgalatiul@gmail.com unde puteţi solicita ridicarea donaţiilor de la scara blocului în care locuiţi. (Pentru o bună colaborare e-mailul trebuie să conţină numele, adresa completa, şi numărul de telefon).
Membrii comunităţii Curăţam Galaţiul așteaptă gălăţenii şi în acest an să se alăture acestui demers cu deschiere şi generozitate.

Distribuie articolul

You May Also Like