VIDEO/ Un radiator electric defect a făcut o pagubă de mii de euro

Distribuie articolul

Incendiul care a distrus un depozit de cauciucuri din cartierul Micro 39 a fost cauzat de un aparat de încălzire stricat. Aceasta este cauza probabilă a incidentului, în condițiile în care pompierii nu au terminat ancheta. Nici valoarea pagubelor nu a fost stabiită cu exactitate dar acestea sunt importante, de ordinul miilor de euro.

Incendiul puternic s-a produs în noaptea de sâmbătă spre duminică la o vulcanizare auto şi un depozit de anvelope second hand din cartierul Micro 39, lângă fabrica de bere. Patru autospecialele cu apă și spumă dar şi o ambulanţă SMURD au intervenit la fața locului. Flăcările au cuprins o hală în suprafaţă de 400 de metri patraţi iar un paznic a fost rănit și transportat la spital, având arsuri de gradele 1 şi 2.

„Este o singură victimă cu arsuri de gradul 1 şi 2 la faţă şi membrele superioare. Bărbatul este în afara oricărui pericol, a fost preluat de ambulanţă şi a fost transportat la spital. Din fericire nu erau maşini în acel atelier. Incendiul s-a propagat pe o suprafaţă de 400 metri pătraţi”, a explicat purtătorul de cuvânt al ISU Galați, Eugen Chiriță.

Apelul la 112 a fost dat aproape de miezul nopţii de locatarii de la blocurile din apropiere. Oamenii au ieșit speriați din case după ce au auzit o bubuitură puternică și au văzut flăcări înalte la atelierul din apropiere. Pe perioada intervenţiei, circulaţia a fost întreruptă pe strada Grigore Ventura.

VEZI VIDEO AICI


Distribuie articolul

You May Also Like