Mai mulți olimpici la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați

Distribuie articolul

Elevii premiați la olimpiade sau la concursurile naționale pe diferite domenii nu au mai fugit, anul acesta, de Galați. Cinsprezece olimpici s-au înscris la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați și au fost considerați admiși fără examen.

Cei mai mulți dintre ei – cinci – sunt sportivi de performanță (baschet, patinaj, box, maraton) și vor studia Kinetoterapie și Educație Fizică la Facultatea de Educație Fizică și Sport. O candidată este olimpică la Interpretare vocală, instrumentală și studii teoretice muzicale și s-a înscris la Facultatea de Arte.

Trei sunt elevi premiați la Tehnologia alimentelor și Matematică aplicată și au optat pentru SIA, specializările Ingineria produselor alimentare (IPA) și Inginerie și management în alimentația publică și agroturism (IMAPA). Doi olimpici, unul la economie și un altul la Aria tehnologică s-au înscris la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, iar alți doi, premiați la Electronică, automatizări și telecomunicații au optat pentru Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică și Electronică.

Un olimpic la matematică își va desăvârși cunoștințele în domeniu la Facultatea de Științe și Mediu iar un altul, premiat la Arte vizuale și arhitectură, s-a înscris la specializarea Arta Sacră de la Facultatea de Istorie, Filosofie și Teologie.


Distribuie articolul

You May Also Like