A fost sancționat Acarul Păun!

Distribuie articolul

Primarul Galațiului, Ionuț Pucheanu, a sesizat Comisia de Disciplină din cadrul primăriei, în cazul străzii Traian, care a fost spartă la doar 4 zile de la inaugurare, pentru a se monta senzorii de asfalt, componente esențiale ale sistemului de semaforizare inteligentă. Edilul șef a propus Comisiei de Disciplină sancționarea dirigintelui de șantier cu tăierea a 10% din salariu pe 3 luni.

„Decizia aparține comisiei de disciplină, care va analiza toată situația și va dispune măsuri, în conformitate cu legislația în vigoare. Eu, unul, nu mai sunt dispus să dau socoteală pentru nimeni. Nu mai admit nicio greșeală”, a declarat primarul Ionuț Pucheanu.

Sigur că dirigintele de șantier avea obligația să verifice întreaga desfășurare de forțe și să se asigure că lucrurile se desfășoară conform proiectului. Însă, în acest caz, dirigintele de șantier, este un angajat al Primăriei, care are șefi ierarhic superiori: șefi de birouri, de servicii și directori de Investiții și de Servicii Comunitare de Utilitate Publică. Despre aceștia, nicio vorbă…


Distribuie articolul

You May Also Like