Pariuri interzise la clubul de volei Arcada Galați

Distribuie articolul

Doi foști jucători ai echipei de volei Arcada Galați sunt acuzați că au pariat contra formației lor. O anchetă a jurnaliștilor de la Gazeta Sporturilor a scos la iveală faptul că pariurile au fost făcute la începutul anului. Pe 4 ianuarie, înaintea meciului Vojvodina Novi Sad-Arcada Galați, contând pentru CEV Challenge Cup, cei doi jucători au pariat împotriva echipei lor iar Arcada a pierdut partida. Pariurile au fost descoperite cu ajutorul unui soft al Federației Internaționale de Volei. Ulterior, oficialii europeni i-au informat pe reprezentanții Federației Române de Volei și pe cei ai clubului Arcada despre anchetă dar informația nu a a ajuns în presă.

Jucătorii acuzați de pariuri ilegale sunt Alexandru Muscină și Alexandru Cerșemba. În prezent, ei sunt înregistrați la Steaua București și la VCM Piatra Neamț dar pariurile au fost făcute în perioada în care se aflau în lotul echipei gălățene. Federația internațională de Volei i-a suspendat provizoriu și riscă sancțiuni drastice.

Pentru trucare de meciuri, Regulamentul internațional prevede o amendă între 50.000 de euro și 150.000 de euro și suspendare pe cel puțin cinci ani.


Distribuie articolul

You May Also Like