Până vin autobuzele, vom circula cu videoclipul

Distribuie articolul

În vreme ce Transurb concediază oamenii, reduce numărul traseelor, șoferii rămași nu mai au ce să conducă iar pasagerii protestează, Primăria Galați a găsit soluția salvatoare: va cheltui 10.000 de lei pentru două videoclipuri care să promoveze utilizarea transportului în comun.

”Oferta tehnică propriu-zisă constă în conceperea și livrarea a două videoclipuri care să promoveze utilizarea mijloacelor de transport în comun respectând următoarele condiții minimale: rezoluție de 1920 x 1080, sunet stereo mp3/ 48 kHz, durata minimă a fiecărui spot să fie de 45 de sec, subtitrare”, se arată în caietul de sarcini aprobat de primarul Ionuț Pucheanu.

Cei care doreau să depună o ofertă au avut la dispoziție doar trei zile să o facă, anunțul publicat pe data de 26 februarie având drept termen limită data de 1 martie. Bugetul alocat acestei investiții de maximă necesitate depășește cu puțin 10.000 de lei.

În vreme ce municipalitatea se pregătește pentru transportul video, Transurb a redus în decembrie numărul vehiculelor pe șapte trasee și a desființat alte două. În februarie, conducerea Transurb a anunțat că vor fi făcute 24 de concedieri, reducând personalul la 771 de angajați.

În momentul de față, Transurb dispune de 109 autobuze, 24 de troleibuze și 44 de vagoane de tramvai active, majoritatea cumpărate SH și cu o durată de activitate depășită.


Distribuie articolul

You May Also Like