25 de locuri de muncă libere ”la buget”, în județul Galați

Distribuie articolul

Douăzeci și cinci de locuri de muncă îi așteaptă pe gălățenii care sunt interesați să se angajeze la stat, în instituții locale, potrivit situației existente vineri, 2 aprilie, pe platforma dedicată angajărilor în administrația publică, portalul unic unde sunt găsite informații actualizate privind posturile vacante din cadrul autorităților și instituțiilor publice din România.

Mai mult de jumătate dintre aceste posturi aparțin instituțiilor din învățământ și privesc activități precum îngrijitor, muncitor, secretar, informatician, administrator financiar.

Angajări face și Serviciul public Ecosal care caută din start șase muncitori calificați. La Direcția Județeană de Evidență a Persoanei este liber un post de șofer. Și Direcția Județeană pentru Agricultură Galați are nevoie de doi consilieri de specialitate, posturi scoase la concurs din 22 martie și încă nesolicitate.Un inspector de specialitate, dar de profesie psiholog, angajează și Curtea de Apel Galați. Anunțul a fost postat în portal încă de pe 19 martie.

Dacă nu ai studii dar vrei să muncești, Primăria Fârțănești are post pentru muncitori necalificați. Tot muncitori dar calificați, de această dată, electrician și mecanizatori, sunt necesari pentru Stațiunea de Cercetare-Dezvoltare pentru Viticultură și Vinificație Bujoru, din Târgu Bujor, județul Galați, în sectorul de vinificație și. respectiv, la Ferma nr.3, din cadrul SCDVVB.Nu în cele din urmă și Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Ecologie Acvatică, Pescuit și Acvacultură Galați, județul Galați, angajează, dar un expert în achiziții publice.

Pentru cei interesați platforma posturi.gov.ro este deschisă online non stop și poate fi accesat fiecare post anunțat public, detalii despre nivelul de pregătire solicitat și date despre contactul angajatorilor care solicită angajările.

Condițiile generale pentru ocuparea unei funcții publice în România sunt prevăzute la art. 54 al Legii nr. 188 din 8 decembrie 1999 privind Statutul funcționarilor publici. Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă care aplică pot aflate mai multe detalii și despre:

Procedura de desfășurare a concursului de recrutare
Dosarul de concurs
Proba suplimentară de testare a cunoștințelor
Proba scrisă
Interviul
Notarea probelor și comunicarea rezultatelor
Soluționarea contestațiilor
Numirea în funcție


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns