Pagube uriașe în urma incendiului de la Brăila

Distribuie articolul

Pagube uriașe în urma incendiului de miercuri, din orașul Brăila. Pompierii estimează că valoarea totală a pagubelor înregistrate în cele două hale care au ars este în jur de un milion de lei. Totuși putea fi mai rău: valoarea bunurilor salvate ajunge la două milioane de lei.

Cauza producerii incidentului a fost stabilită tot de pompieri: într-o hală a fost utilizat un aparat de sudură fără respectarea normelor de securitate la incendiu, iar focul a fost observat târziu. Specialiștii ISU au stabilit că focul a pornit dintr-un atelier auto situat pe șoseaua Râmnicu Sărat din Brăila și s-a extins la un atelier de electronica industrială. În timpul incendiului au ars opt autoturisme, un motor auto, numeroase utilaje și aparate, trei laptopuri și cinci imprimante, documente și părți importante ale halelor. De asemenea, au ars 20 de anvelope și cantități importante de ulei de motor ceea ce a provocat un fum gros și a îngreunat intervenția pompierilor.

Salvatorii au luptat aproape trei ore cu flăcările, la fața locului fiind deplasate cinci autospeciale de stingere. Tot în zona incendiului a ajuns o ambulanță, iar echipajul medical a avut grijă de proprietarul atelierului auto, victima suferind un atac de panică.


Distribuie articolul

You May Also Like