SPORT/ Înfrângere pentru Otelul pe Liești Arena

Distribuie articolulCa și în sezonul precedent, Otelul a început cu stângul ediția de campionat. Anul trecut, era un 0-1 pe terenul nou promovatei de atunci, CSM Rm. Sărat, iar acum am început cu un 1-2 pe Liești Arena în derby-ul județean.


Chiar și-așa, la finalul sezonului regulat precedent, Oțelul a câștigat Seria a II a Ligii 3.
Despre partida de la Liești putem spune că a fost în cea mai mare parte a timpului de joc, dominată de oțelari, însă s-au desprins două cauze principale.

Un arbitraj mizerabil și o creștere a potențialului de joc a lieștenilor, după meciul din Cupă României de-acum două săptămâni, când Oțelul a învins la Liești cu un categoric 4-0.


Gazdele au deschis scorul în prima repriză prin Munchiu (min.13), după o lovitură liberă de la distanță. După pauză, Oțelul a egalat prin ultima achiziție, Cisotti (min. 57), care a transformat o lovitură de la 11 m.


Lovitura de grație a fost dată de fostul oțelar, Stelian Cucu, care a punctat pentru 2-1, tot dintr-un penalty, acordat aiurea de centralul întâlnirii.
De remarcat ar fi și eliminarea pe final a lui Demian (Oțelul), altă eroare de arbitraj, fără acoperire pe regulament.


Managerul tehnic, Dorinel Munteanu a început partida cu Uțiu- Rus, Sârghi, Yabre, Niculae- Neagu, Cireș, Jardan-Demian, Cârjan, Cisotti.


Au mai evoluat Criciumar, Vaștag și Nica.
În etapa viitoare, Oțelul va evolua pe teren propriu cu Sportul Chiscani, meciul urmând a se disputa sâmbătă, 4 septembrie, de la ora 17.


Distribuie articolul

You May Also Like