O veste proastă pentru gălățeni: Dan Nica nu va fi comisar european

Distribuie articolul

Nici o surpriză la Bruxelles. Dan Nica nu a fost acceptat pentru funcția de comisar european. Informația vine tocmai de la vârful Comisiei Europene și confirmă ceeea ce noi, toți, știam: pesedistul Dan Nica nu are stofă de lider european.

Digi24 a anunțat în premieră că Nica nu a fost acceptat pentru funcția în discuție de președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen.

„Pot confirma că Guvernul Român a trimis o scrisoare ieri (7 octombrie – n.r.). Această scrisoare conţinea numele unui candidat, care fusese deja intervievat de către Preşedintele-ales al Comisiei, dar nu fusese acceptat. Echipa Preşedintelui-ales al Comisiei este în continuare în contact cu ambele guverne (român şi maghiar – n.r.), iar procesul (de selecţie – n.r.) continuă”, a declarat, pentru Digi 24, o purtătoare de cuvânt a Comisiei Europene.

Colac peste pupăză, Dan Nica este propunerea unui Guvern pe făraș, așa că europenii nu au chef să-și bată cap cu problememe de imagine ale pesediștilor.

„După cum v-am spus de câteva zile: președinta aleasă a Comisiei Europene nu va accepta niciun candidat pentru poziția de comisar din partea unui guvern aflat în plină procedură de demitere”, a scris, pe Facebook, europarlamentarul liberal, Siegfried Mureșan.

Vestea că Nica nu va fi comisar european este proastă pentru gălățeni. Dacă ar fi prins poziția în guvernul european, Nica ar fi fost nevoit să demisioneze din funcțiile politice deținute, inclusiv din cea de președinte al PSD Galați. De acum încolo, Nica va avea mai mult timp să țină sub papuc organizația și județul, dar și să-și dezvolte apucăturile de baron local peste o moșie care crapă de sărăcie, corupție și indiferență.


Distribuie articolul

You May Also Like