Tentativă de omor la Ijdileni

Distribuie articolul

Un bărbat din Ijdileni, județul Galați, a fost arestat preventiv pentru 30 zile, sub acuzația de tentativă de omor. El i-a tăiat gâtul cu un cuțit nepotului său minor. Bărbatul arestat este recidivist.

„La data de 29.08.2021, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi au solicitat Tribunalului Galaţi luarea măsurii arestării preventive faţă de un inculpat cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii tentativei de omor calificat, prevăzută de art.32 alin.(1) din Codul penal în referire la art. 188 alin.(1) – art.189 alin.(1) lit.e) din Codul penal.

Cererea a fost admisă de către Tribunalul Galaţi, iar judecătorul de drepturi şi libertăţi de la această instanţă a dispus luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpat, pentru o perioadă de 30 de zile.

Din probele administrate până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat că la data de 28.08.2021, pe fondul unui conflict preexistent, precum şi a consumului de alcool, inculpatul (cunoscut cu antecedente penale) a aplicat unei persoane vătămate minore o lovitură cu cuţitul în zona gâtului, rezultatul letal neintervenind datorită îngrijirilor medicale de specialitate acordate competent şi în timp oportun.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei şi stabilirii răspunderii penale”, precizează Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați.


Distribuie articolul

You May Also Like