O vedetă a postului tv Animal Planet sterilizează câinii din Galați

Distribuie articolul

Jeff Young, celebrul medic veterinar și realizator tv, se află zilele acestea la Galați. Între 3 și 8 iunie, el oferă asistență medicală animalelor cu sau fără stăpân. Totul este gratuit iar clienții veterinarului sunt, în special, câinii și pisicile.
Jeff Young își desfășoară activitatea la adăpostul pentru animale fără stăpân al Fundației Help Lăbuș din zona Bădălan. Beneficiază de tratamente și diverse intervenții chirurgicale atât câinii din adăpostul fundației cât și animalele aduse de gălățeni. În primele două zile ale campaniei, circa 50 de animale au fost văzute de faimosul medic. Apoi, pe 7 iunie, Jeff Young se va afla la padocul municipal. El va steriliza câinii fără stăpân adunați de pe străzile Galațiului de angajații serviciului de ecarisaj.

Jeff Young a ajuns la Galați la invitația fundației elvețiene Susy Utzinger. Aceasta a organizat în oraș un seminar pentru bunăstarea animalelor iar invitatul de onoare a fost americanul cunoscut pentru emisiunea „Dr. Jeff Rocky Mountain Vet” de la canalul tv Animal Planet. De altfel, vedeta tv este însoțită în România de o echipă de filmare a postului. Imagini de la Galați vor ajunge subiect de documentar în show-ul tv cu o audiență mare în SUA.

Jeff Young ajuns celebru în America după ce a înființat o clinică veterinară și a început să circule prin toată țara pentru a oferi asistență medicală câinilor și pisicilor. Până în prezent a avut peste 160.000 de clienți, o medie de 100 de ore de lucru săptămânal și circa 30 de intervenții chirurgicale pe zi. În urmă cu 10 ani, medicul a început să călătorească și în afara granițelor SUA, în special în Mexic și în tări din Europa. În Slovacia, de exemplu, a înființat un spital veterinar. În timpul călătoriilor sale, el îngrijește animale, filmează episoade pentru emisiunea de la Animal Planet, ține discursuri și instruiește medici veterinari.


Distribuie articolul

You May Also Like