Liberalii vor să recupereze în sondaje prin meciuri fanteziste

Distribuie articolul

George „Georgică” Stângă, liderul din careul de 9m al liberalilor gălățeni și-a schimbat strategia de acumulare a punctelor pierdute pe undeva prin Gara Mărășești și a ales calea ofensivă.

Atac cu orice preț chiar dacă de ceva vreme se află într-o flagrantă poziție de offside. Ieșiră ieri Georgică la o întâlnire cu jurnaliștii, aleși pe sprânceană, că așa e modelul la PNL.

Subiectul?

Depozitul de deșeuri menajere de la Valea Mărului, parte integrantă a Sistemului de Management Integrat al Deșeurilor (SMID). Liderul liberal, flancat de un consilier județean, Iulian Iosif, și de primarii de Ghidigeni, Eugen Tăbăcaru și Liești, Iulian Boț, spun că vor începe iar o acțiune fraticidă la Consiliul Județean. Evident, meci cu Costică Fotea și PSD.

Prelevându-se de calitatea sa de președinte al Comisiei pentru mediu din Camera Deputaților, George „Georgică” Stângă are oarece dubii privitoare la viitoarea modalitate de încasare a taxelor de salubrizare în județ.

Adică, cum ar veni, nu este de acord cu proiectul de hotărâre inițiat de Costică pe motiv de suspiciune asupra celor ce vor face profit, asupra cantităților de gunoi, etc. Bineînțeles, nu s-a renunțat nici la declarații politice de genul „ …Costică conduce CJ ca pe un SRL!” Politică 100%, nu neapărat problema gunoiului din județ.

Se pare că totul a rămas ca-n gară, cea de la Mărășești, pentru că nici Costică nu a retras proiectul de hotărâre, așa cum ar fi vrut Georgică, ba mai mult, a și fost votat.

Costică spune la rândul lui că această activitate va fi cât se poate de transparentă pentru că fiecare pubelă va avea un cod de bare, și se va indica clar cantitatea de deșeuri ridicată.

Deci, o acțiune a liberalilor din ciclul …” Hai să ne facem și noi că muncim!”, gândită prost, nici măcar greșit. E bine totuși că între două dosare fabricate jurnaliștilor, PNL se mai propagă și în întâlniri directe, nu numai prin rețelele de socializare.


Distribuie articolul

You May Also Like