Se îngroașă gluma la plaja Dunărea: trupa Proconsul spune că a fost țepuită de investitori iar la gratuitățile promise s-a renunțat

Distribuie articolul

Se înmulțesc surprizele de la plaja Dunărea, numită mai nou Jungle Splash. După ce nu s-au ținut de cuvânt iar la deschidere nu au avut nici măcar un bazin de înot, investitorii au ajuns subiect de scandal și în plan național. Prin intermediul Facebook, membrii trupei Proconsul au anunțat motivul pentru care nu au mai concertat la plajă, pe 1 iunie, în ziua inaugurării.

 „Prieteni dragi, din motive independente de noi (jungle splash=țeapă), nu am mai ajuns azi (n.r. joi, 1 iunie) la Galați! Ne pare la fel de rău ca și vouă dar cei din conducerea ștrandului nu au binevoit să mai răspundă la telefon și nici să onoreze contractul sau să vă/ne informeze corect și din timp că nu mai pot ține concertul. Sperăm să ne revedem cât mai curând la Galați!”(Pro Consul, sursa Facebook)

Țeapă nu și-au luat doar cântăreții, ci și clienții complexului. Deși reprezentanții Karan Business anunțaseră că în primele cinci zile intrarea va fi gratuită, promisiunea a fost uitată. În a 5-a zi, la poarta complexului se solicita taxă de intrare de 5 lei pentru copii și 15 lei pentru adulți. Mai mult chiar, se pare că de pe 6 iunie prețurile se vor dubla deși în interior nu există decât plaja cu nisip, beach baruri, o scenă pentru spectacole și un loc de joacă pentru copii. În rest, zona arată ca un imens șantier și mai este foarte mult de lucru până va deveni un complex acvatic de agrement.


Distribuie articolul

You May Also Like

One thought on “Se îngroașă gluma la plaja Dunărea: trupa Proconsul spune că a fost țepuită de investitori iar la gratuitățile promise s-a renunțat

  1. Este de-a dreptul halucinant ce se petrece cu Plaja Dunărea (pardon, JUNGLA Dunărea).
    O fi un blestem, ceva…
    Păi, altfel nu poți explica atâta ghinion pe capul gălățenilor! Logic, mă gândesc​ și mă întreb:
    „Băi, nene! Cum naiba a găsit Primăria Galați tocmai pe „investitorul” ăsta? Nu mai sunt firme capabile să amenajeze​/administreze o plajă?

Comments are closed.