O tânără din Galați s-a simțit rău după ce s-a vaccinat cu Pfizer

Distribuie articolul


O femeie de 28 de ani din Galați s-a simțit rău la puțin timp după ce s-a vaccinat cu serul produs de Pfizer. Ea a fost la un pas să leșine, iar medicii au stabilit că a fost vorba despre un atac de panică.

Incidentul s-a produs la centrul de vaccinare organizat la Spitalul Militar din orașul Galați și a fost înregistrat ca efect advers la vaccinare. Femeia nu a avut nevoie de îngrijiri suplimentare și după ce a fost consultată de medici a plecat acasă.

„În ultimele 24 de ore a fost raportată, la Centrul P SMU Aristide Serfioti, o reacție adversă post imunizare – o stare de lipotimie pe fondul unui atac de panică. Persona (femeie – 28 de ani) și-a revenit imediat și nu a necesitat intervenție medicală”, au anunțat reprezentanții Prefecturii Galați.

Acesta este cel de al doilea incident care se petrece la centrele de vaccinare din județul Galați în luna aprilie. În urmă cu aproximativ două săptămâni, la centrul de vaccinare din Cosmești, o femeie de 48 de ani le-a spus cadrelor medicale că se simte rău imediat după ce s-a vaccinat cu Pfizer. La fața locului a ajuns o autospecială SMURD care a transportat-o pe femeie la Spitalul din Tecuci. După mai multe investigații, femeia a plecat acasă.


Distribuie articolul

You May Also Like