O nouă groapă a apărut pe faleza Dunării

Distribuie articolul

Am scăpat de Gropzilla, s-ar putea să dăm de dracu. O nouă groapă a apărut pe faleza Dunării, la mică distanță de celebrul crater care a blocat traficul auto pe Bulevardul Marea Unire. De data aceasta, surparea s-a produs pe breteaua de la Elice, la câțiva metri de locul în care anul trecut a avut loc o lucrare de consolidare a versantului.

Groapa care a apărut miercuri după amiază are diametru de un metru dar este foarte adâncă. Autoritățile au izolat zona și au interzis traficul auto pe breteaua care ocolește parcul de la Elice.

„Circulația pe Faleza Superioară în zona Elice, pe breteaua de legătură, a fost oprită din cauza unei avarii la sistemul de canalizare. Echipele S.C. Apa Canal fac verificări pentru a depista cauzele și se fac intervenții pentru a remedia cât mai repede situația”, a anunțat Biroul de Presă al Primăriei Galați.

Reprezentanții Apă Canal au anunțat că joi vor decoperta strada pentru a afla de ce s-a produs surparea. Sub carosabilul pe care a apărut groapa se află canale de colectare a apelor uzate și un tronson de canalizare. Polițiștii locali monitorizează zona pentru a evita incidentele iar la fața locului au fost dislocați polițiști de la Ordine Publică și de la Serviciul de Siguranță Rutieră.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns