O fi mult, o fi puțin? Primăria va cheltui aproape un milion de euro pentru realizarea unei străzi în cartierul Țiglina 1

Distribuie articolul

Sistematizarea zonei din jurul Colegiului Național M. Kogălniceanu va fi realizată de trei companii. Vineri, 29 decembrie, Primăria Galați a anunțat că licitația pentru proiectarea și execuția lucrării a fost câștigată de o asociere de trei firme. Pentru transformarea zonei din spatele A-urilor, municipalitatea va plăti aproape un milion de euro.

„Oferta declarată câștigătoare a contractului de achiziție publică având ca obiect ”Sistematizare zona Colegiului Național M. Kogălniceanu” – proiectare și execuție este cea depusă de ofertantul Asocierea CITADINA 98 S.A. – S.C. LEMACONS S.R.L. – S.C. SPC ELITE CONSULTING S.R.L. Prețul total al ofertei declarate câștigătoare este 4.337.950,50 lei, fără TVA”, a anunțat Biroul de Presă al Primăriei Galați.

Potrivit contractului, firmele care au câștigat licitația vor construi o cale de acces auto și pietonal pentru descongestionarea traficului între străzile Prelungirea Coșbuc și Regiment 11 Siret. De asemenea, vor fi create 365 de locuri de parcare și câteva spații de joacă și relaxare. La final, va fi modernizat iluminatul public stradal și vor fi refăcute rețelele de canalizare și de preluare a apelor pluviale. Termenul de realizare a lucrărilor este 12 luni, din care 40 de zile sunt prevăzute pentru proiectare.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns