Bibliotecarii de la V.A.Urechia îi ajută pe gălățeni să se înscrie la vaccinare și să-și plătească impozitele

Distribuie articolul

Bibliotecarii de la V.A.Urechia îi ajută pe cetățeni să utilizeze platforma online de programare pentru vaccinarea împotriva Covid-19. Tot bibliotecarii le arătă gălățenilor cum funcționează sistemul online de plată a taxelor și impozitelor.

Este un proiect unic al bibliotecii gălățenii care vine în sprijinul celor care nu știu să utilizeze platformele online. Angajații Bibliotecii V.A Urechia din Galați îi ajută pe cetățeni să-și plătească taxele on-line și să se înscrie pe platforma Rovaccinare.

„Gălățenii pot primi ajutorul bibliotecarilor pentru crearea de conturi pe anumite platforme, cum ar fi Ghiseul.ro, unde pot să acceseze informații cu privire la plata impozitelor, un subiect extrem de actual, sau #ROVACCINARE, platforma națională de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19, unde, în această perioadă, se face înscrierea persoanelor din categoria de vârstă peste 65 de ani și a persoanelor cu boli cronice pentru vaccinarea împotriva COVID-19”, au anunțat reprezentanții bibliotecii.

Gălățenii care doresc să beneficieze de aceste servicii trebuie să-și facă programare.


Distribuie articolul

You May Also Like