O amendă la 90 de minute pentru parcare neregulamentară  

Distribuie articolul

S-a înmulțit numărul gălățenilor care parchează pe unde apucă. O arată statisticile Poliției Locale, care, numai luna trecută a aplicat peste 450 de amenzi pentru această abatere.

”În luna aprilie, în cadrul Planului de măsuri – “Parcarea 2018”, polițiștii locali au aplicat un număr de 456 de sancțiuni contravenționale în sumă totală de 33.915 lei și 209 puncte penalizare. Și în luna care a trecut cele mai multe amenzi au fost date pentru parcarea autovehiculului pe trotuar, pe spațiul verde și parcarea pe scuar, conducătorii auto în cauză fiind sancționați în conformitate cu prevederile HCL 79/2002. Au fost aplicate amenzi pentru încălcarea prevederilor HCL 307/2006, pentru: auto expus la vânzare pe domeniul public, auto abandonat pe domeniul public, încălcarea OUG 195/2002; încălcarea prevederilor HCL 335/2014” precizează Poliția Locală Galați, într-un comunicat de presă.

În luna mai, polițiștii locali de la ordine publică (Secțiile de Poliție Locală) și Siguranță Rutieră vor acționa în următoarele locații: strada Nicolae Mantu, tronsonul cuprins între strada Milcov și strada Dr. Petrini Galați; strada Brăilei, tronsonul cuprins între strada Roșiori și Prelungirea Traian; Bulevardul Marea Unire, tronsonul cuprins între strada Regiment 11 Siret și Prelungirea Traian; strada Nicolae Bălcescu, tronsonul cuprins între strada Brăilei şi strada Basarabiei.

Planul de măsuri – “Parcarea 2018” continua la nivelul municipiului Galați până la finele anului 2018.


Distribuie articolul

You May Also Like