Noutăți la centrul de vaccinare drive-thru din Galați. A fost introdus vaccinul Johnson&Johnson

Distribuie articolul


Autoritățile au decis să introducă vaccinul Johnson&Johnson la centrul drive-thru din parcarea mall-ului gălățean. Este vaccinul care se folosește într-o singură doză și care este din ce în ce mai căutat. În centrul de vaccinare de la mall se folosește și serul Pfizer.


Zilele trecute, autoritățile au decis să prelungească programul centrului de vaccinare drive-thru cu încă o lună. Ca să atragă și mai multe persoane, organizatorii au decis să introducă vaccinul Johnson&Johnson.


„Primăria municipiului Galați informează că, începând de astăzi, la centrul de vaccinare drive-through, amenajat în parcarea Shopping City Galați, este disponibil și vaccinul Janssen – Johnson&Johnson care se administrează într-o singură doză. În continuare, gălățenii au la dispoziție la acest centru și vaccinul Pfizer, ce se administrează în două doze”, au anunțat reprezentanții Primăriei Galați.


Centrul de vaccinare drive-through va funcționa în continuare, până pe 8 iulie, zilnic între orele 8.00 și 20.00. Vaccinarea se face fără programare.

Până în prezent, în cadrul centrului s-au administrat aproape 13.000 de doze.


Distribuie articolul

You May Also Like