EDITORIAL/ Pucky, deja e prea mult…!

Distribuie articolul

Acum o lună și un pic murea un copil pe Stadionul Dunărea strivit de o placă de beton. Acel copil, de loc din Vaslui, a fost trimis de administratorul bazei sportive aflate sub autoritatea Primăriei Galați sa-și facă nevoile fiziologice după un gard de beton ce era de pe timpul Ceaușescului. Și gardul s-a prăvălit peste copil nedându-i nicio șansă.
Înțeleg că încă se fac cercetări…

Săptămâna trecută, pe la Mașniță, conducătorul unui buldo-excavator face o manevră neglijentă și lovește o bătrână cauzâdu-i răni grave. După patru zile bătrâna de 87 de ani se stinge la spital, acele răni fiindu-i fatale.

Totul s-a întâmplat pe un șantier unde se executau lucrări de modernizare a străzii 1 decembrie 1918, lucrare scoasă la licitație de aceiași Primărie Galați și executată de o societate comercială.

Acum că bătrâna a traversat pe unde trebuia ori nu, că nenea acela de pe buldo vorbea la telefon când conducea sau că soarta a fost nefastă în acea zi, e greu de spus.

Ce e însă clar e că belelele penale se țin scai de capul lui Pucky. Într-o lună și jumătate să moară un copil pe o bază a ta, primarule care ești, și o bătrână să-și găsească sfârșitul pe un șantier tot al tău, primarule care…aproape că ești, e mult. Mult prea mult… În goana idioată după capital electoral pui în pericol viețile oamenilor, măi nene…


Distribuie articolul

You May Also Like