EDITORIAL/ Pucky, deja e prea mult…!

Distribuie articolul

Acum o lună și un pic murea un copil pe Stadionul Dunărea strivit de o placă de beton. Acel copil, de loc din Vaslui, a fost trimis de administratorul bazei sportive aflate sub autoritatea Primăriei Galați sa-și facă nevoile fiziologice după un gard de beton ce era de pe timpul Ceaușescului. Și gardul s-a prăvălit peste copil nedându-i nicio șansă.
Înțeleg că încă se fac cercetări…

Săptămâna trecută, pe la Mașniță, conducătorul unui buldo-excavator face o manevră neglijentă și lovește o bătrână cauzâdu-i răni grave. După patru zile bătrâna de 87 de ani se stinge la spital, acele răni fiindu-i fatale.

Totul s-a întâmplat pe un șantier unde se executau lucrări de modernizare a străzii 1 decembrie 1918, lucrare scoasă la licitație de aceiași Primărie Galați și executată de o societate comercială.

Acum că bătrâna a traversat pe unde trebuia ori nu, că nenea acela de pe buldo vorbea la telefon când conducea sau că soarta a fost nefastă în acea zi, e greu de spus.

Ce e însă clar e că belelele penale se țin scai de capul lui Pucky. Într-o lună și jumătate să moară un copil pe o bază a ta, primarule care ești, și o bătrână să-și găsească sfârșitul pe un șantier tot al tău, primarule care…aproape că ești, e mult. Mult prea mult… În goana idioată după capital electoral pui în pericol viețile oamenilor, măi nene…


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *