Se ascut iataganele la socialiștii gălățeni!

Distribuie articolul

Circulă zvonul la malul gârlei că Ayatollahul Dan Nica nu mai e interesat de alt mandat la președinția PSD-ului local, acesta fiind în negocieri pentru un post prin preajma Bruxellesului ce va fi manta de vreme rea pe perioada de după finalizarea mandatului de europarlamentar.

De fapt, Nica a mai avut o așa intenție și în trecut atunci când la PSD Galați se instalase anarhia pe motiv de Saghian.

Intențiile lui Nica sunt bineștiute în zona socialiștilor și cum le e obiceiul, simțind miros de sânge, au și pornit la săpături adânci și consolidarea de găști și gășculițe controlate de cei din vârfurile administrației publice locale.
Ionuț „Pucky” Pucheanu și Costel „Costică” Fotea își dispută și consolidează viitoarea supremație în partid, fiecare după putință și cât de cât știință.

Pucky are o poziție în structura centrală a partidului, este un apropiat al Ciolacului și este văzut ca gospodar și priceput în atragerea de fonduri europene. Chiar ieri, acesta a bătut drumul Bucureștiului pentru a mai obține ceva parale de la Executiv.

Totodată, este înconjurat în parte de o generație mai tânără, chiar dacă nu neapărat expertizată, iar la nivelul PSD-ului central chiar se pune preț pe scăderea mediei de vârstă în zona conducerilor de partid.

Dincolo, la Costică, situația e ceva mai complicată. Acesta e înconjurat de talibanii socialiști, ăi din gașca Dragnea, Olguța, Codrin Ștefănescu și pe deasupra mai are dezavantajul prăfuielii sale caracteristice.
Și Costică e considerat un bun atrăgător de fonduri europene dar cam atât. Un alt punct forte al său este susținerea organizațiilor locale din județ, acolo unde mulți primari depind de fondurile direcționate de președintele Consiliului Județean.

Din ultimele ieșiri pe media, se observă că Pucky are lângă el o echipă destupată la balamale pe când Costică a donat din praful său și celor din jur.

Fotografia lui Costică pe toate gardurile și panourile este alt exemplu de prost gust, ultima nefăcută fiind de Sărbătorile Pascale când pe felicitări, lângă sfinți și Dumnezeu era și poza sa. Aia cu „…să nu-ți faci chip cioplit” n-a ajuns încă la Costică dar mai e vreme…

Concluzionând, e greu de crezut că Nica se va implica în măcelul ce va fi să vină în tabăra socialiștilor iar meciul se joacă până când, foarte posibil, cei doi vor primi câte-un semnal de la conducerea centrală a partidului.
Până atunci, avem stoc de pop-corn…


Distribuie articolul

You May Also Like