Cinci candidați pentru Târgu Bujor

Distribuie articolul

La începutul acestei săptămâni s-a finalizat perioada de depunere a candidaturilor pentru alegerile parțiale ce vor avea loc pentru ocuparea postului de primar al orașului Târgu Bujor. Dacă la alegerile din 27 septembrie 2020 la Tg. Bujor aveam șase candidați pentru funcția de primar, acum vom avea cu unul mai puțin. USR-PLUS și ALDE nu mai figurează cu candidați, ca noutate apărând, AUR.

Viceprimarul Ion Andone ce are atribuții de primar interimar după dezertarea și plecarea la Camera Deputaților a lui Laurențiu Gâdei este propunerea socialiștilor din PSD pentru Primăria Tg. Bujor.

De asemenea, din partea liberalilor va candida Andra Mihaela Costache, fost Secretar de Stat în Ministerul Tineretului și Sporturilor și subprefect al județului Galați.

Ceilalți candidați cotați cu șanse mai reduse sunt Cătălin Tudose (PMP), Tudorel Avram (AUR) și Ion Vieru (Pro România). La sfârșitul acestei săptămâni, mai precis sâmbătă 12 iunie, va fi demarată oficial și campania electorală aferentă acestor alegeri ce vor avea loc în 27 iunie.


Distribuie articolul

You May Also Like