Nici o surpriză: europenii i-au spus pa pa lui Dan Nica

Distribuie articolul

Pesedistul Dan Nica s-a visat comisar european și a primit un refuz din partea președintelui Comisiei Europene. Așa cum era de așteptat, având în vedere trecutul agitat al politicianului gălățean, reprezentanții CE nu au dorit să apară în poză împreună cu un personaj care a fost implicat în mai multe scandaluri și dosare de corupție. Site-ul EurActiv.com, citat de digi24.ro, a anunțat, pe surse, că Ursula von der Leyen, șeful CE, a refuzat ambele propuneri ale premierului României, Dan Nica și Rovana Plumb.

Nici nu avea cum să le accepte având în vedere apucăturile politice ale celor doi: l-au sprijinit pe coruptul Liviu Dragnea, au ținut discursuri antieuropene și antijustiție și au avut probleme cu legea, fiind implicați în dosare răsunătoare de corupție (Microsoft și Belina). Faptul că Dan Nica a primit un șut în fund de la europeni înseamnă vești proaste pentru gălățeni.

Obținerea funcției de comisar european l-ar fi forțat pe Nica să demisioneze din funcția oficială de președinte al organizației PSD Galați și din cea neoficială de grof al județului Galați. Pentru că va rămâne doar eurodeputat, Nica va avea mai mult timp pentru partid, pentru județ, pentru gălățeni.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns