Ce se mai întâmplă prin Galați? Se fură și se vandalizează corturi de campanie

Distribuie articolul

Este momentul de glorie al lipitorilor de afișe, este perioada în care ei le pot dovedi șefilor că merită să fie angajați pe un post călduț, fără responsabilitate și cu Solitaire. Este precampanie electorală și cățeii fac și ei ce știu mai bine: latră și distrug.

Mai multe corturi din orașul Galați în care se strâng semnături de susținere pentru candidații la alegerile prezidențiale au dispărut sau au fost distruse. Campioni la pagubă sunt liberalii: două corturi au avut și au rămas fără amândouă. Cortul montat în Țiglina 1, lângă parc, în care se strângeau semnături pentru candidatura lui Klaus Iohannis, a dispărut în noaptea de luni spre marți. Nimeni nu știe cum s-a întâmplat minunea, la fel cum nu se cunoaște cine a dărmat și mânjit cu vaselină cortul liberal din fața cinematografului Dacia. Urmează o plângere la Poliție

Probleme au și alte partide. Mai multe corturi din oraș au fost deteriorate de vânt, iar pesediștii s-au trezit cu inscripția suedeză fix pe cortul din Centru. Și dă-i, și luptă, nenicule!


Distribuie articolul

You May Also Like