Municipalitatea introduce proba de buget-viteză în cazul organizațiilor sportive

Distribuie articolul

Organizațiile sportive gălățene care vor bani de la bugetul local trebuie să dea dovadă de iuțeală de mână în scrierea proiectelor de finanțare: au termen, până miercuri, să-și depună solicitările. Din păcate pentru ele, suma pusă la dispoziție nu este una prea motivantă.

În acest sens, pe pagina de internet a Primăriei Galați, Consiliul Local își anunță intenția de a deschide procedura privind finanțarea din bugetul local a programelor sportive inițiate de către organizațiile sportive.

”Accesul la fonduri publice în vederea acordării finanțărilor de către Consiliul Local al Municipiului Galați se face în conformitate cu HCL nr. 139/28.03.2019. Bugetul alocat finanțărilor pentru programele sportive inițiate de organizațiile sportive așa cum sunt enumerate în Legea nr. 69/2000 a educației fizice și sportului, cu modificările și completările ulterioare, este de 500.000 lei”, se arată în anunțul postat de Primăria Galați.

Dosarele cu documentația pentru finanțare vor fi depuse la Registratura municipiului Galați până la data de 14.08.2019. Informații suplimentare se pot obține de la Direcția Relații Publice și Managementul Documentelor, Serviciul Învățământ, Cultură, Turism, Sport, Culte, Sănătate și Evenimente-Compartiment Sport din cadrul Primăriei municipiului Galați, Strada Domnească nr.54, Camera 213, email: Compartiment Sport, telefon: 0236-307-780.

Cât privește principalul beneficiar al finanțării, ne permitem un pariu cu cotă mică: credem că va fi o echipă de fotbal cu trecut glorios, de campioană, și prezent rușinos, de ligă a treia.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns