Locuri disponibile pentru a doua admitere la Dunărea de Jos

Distribuie articolul

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați mai are, după prima admitere, 434 de locuri disponibile la buget (adică un sfert din locurile inițiale scoase la admitere) și 947 cu taxă. Singurele facultăți care și-au ocupat toate locurile, atât la buget cât și la taxă și nu vor mai participa la cea de-a doua admitere, pe bază de dosar, sunt Științele Juridice Sociale și Politice și Medicina și Farmacia.

Alte două facultăți, cea de Economie și Administrarea Afacerilor și cea de Educație Fizică și Sport, au reușit să-și ocupe din prima locurile bugetate la toate specializările. Cei care se înscriu aici, vor opta doar pentru taxă. Surpriza admiterii o constituie Facultatea de Arhitectură Navală, unde, spre deosebire de alți ani, au rămas 24 de locuri la buget și doar 2 la taxă. Nici Știința și Ingineria Alimentelor nu stă mai bine: sunt 83 de locuri la buget disponibile (în prima admitere s-au ocupat doar o treime din cele bugetate) și peste 100 de locuri cu taxă. Istoria mai are libere 10 locuri la buget (5 la Istorie și 5 la Artă sacră) dar și 161 la taxă.

La Litere, mai sunt locuri disponibile la buget la specializările cu franceză (9 la Franceză-Română, 10 la Franceză-Engleză și 4 la Engleză-Franceză) dar și 220 de locuri cu taxă. Facultatea de Inginerie are neocupate 126 de locuri la buget și 134 cu taxă, iar Facultatea de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică și Electronică 47 de locuri la buget și 110 cu taxă. Facultatea de Arte va întra în a doua sesiune de admitere cu 5 locuri bugetate la Teatru și artele spectacolului și 12 locuri cu taxă. La Științe și Mediu sau la Inginerie și Agronomie Brăila jumătate din locurile bugetate sunt încă libere.

A doua sesiune de admitere va fi doar pe bază de dosar.


Distribuie articolul

You May Also Like